Nyårsafton börjar närma sig ? 26 december 2015

På torsdag är det nyårsafton och jag vet inte vem jag ska fira med. Känns ju sådär lite konstigt att fira med sina föräldrar….

Jag hade planerat att fira nyår med några kompisar men inget som blir av. Jag hade gärna firat med mina bästa vänner men de ska iväg. Man vill ju skåla vid 12 slaget med någon man tycker om.  Ni vet den här extra kicken som man får när man ska hitta på något roligt, men besvikelsen som uppstår när det inte blir av…                                                                                                                                                                Nyår ska vara roligt!  Särskilt när man är en tonårstjej som jag! Men frågan är hur man ska göra den så rolig?                                                                                                                                                                              Det brukar alltid lösa sig på något sätt

Vad ska ni göra på nyår? ♡

Nyårsafton

 

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *